Ulkoilmatreeni | Kuntopiiri kehonpainolla & FitFashion mun IG-viikko!

ULKOILMATREENI | SYKETTÄ AURINGON ALLA

On ihana kirjaimellisesti vaihtaa välillä maisemaa. Ulkotreeneissä, jos missä se onnistuu. Maanantaiaamu lähti käyntiin PT-asiakkaan kanssa yhteistreeneillä Töölänlahdella ja siitä sainkin sitten inspiraation koota pienen kuntopiirin teille.

On superkiva huomata, kuinka erilaisia ulkotreenitelineitä on pompsahdellut lenkkipolkujen varteen yhä enemmän ja enemmän. Niissä ei myöskään ole aina superkaoottinen ruuhka, joten parkkeeraa yhteen niistä lenkkisi varrella ja huitaise ulkoilmatreeni kehonpainolla!

Tähän treeniin et kuitenkaan tarvitse telinettä, sillä niitä ei kaikkialla ole. Sykettä nostattava, helppoja ja tehokkaita liikkeitä sisältävä kuntopiiri kulkeutuu mukanasi mihin vaan. 🙂

Liikuntaa auringon alla – tänään kävi tuuri treenatessa, koska sää oli mitä mainioin!

 

TSEKKAA MYÖS FITFASHION INSTAGRAM – MUN VIIKKO!

Ja nyt muuten, kun vielä kerkiän sanoa. Tällä viikolla on mun huki palloilla FitFashionin Instagramissa Storyssa. Joten siellä nähdään ja koitan viikon mittaan kertoilla vähän omista treeneistä ja avata omaa treenimaailmaa. Myös häät lähestyvät, valmennukset rullaavat ja blogi työllistää. Koiraa yritetään samalla kasvattaa yhteiskuntakelpoiseksi kansalaiseksi.

 

Että tervetuloa vaan seuraamaan #puuhastelua ! 😀

 

Mä rakastan tekniikkahärpäkkeitä ja sykemittareita. Lempibrandi – Polar. <3

 

ONKO SYKEMITTARI TREENIIN AINA TARPEELLINEN?

Ei välttämättä, oman kehon tuntemuksia kuunnellen pääsee jo pitkälle. Kuitenkin jos olet vähääkään kiinnostunut kurkkimaan treeniäsi ja sen vaikutuksia kehossa tarkemmin, niin suosittelen!

Mä rakastan sykemittareita. Mulla on niitä jo melkoinen kasa. 😀 Sykemittarien ehdoton ykkönen on mulle aina ollut Polar. Syystä että es on helppokäyttöinen. Olen aika hätiköivä ja kärsimätön luonne, joten noiden manuaalien koluaminen ei ole mun juttu.

Polareissa ei tarvitse manuaaleja, vaan kellot ovat helppokäyttöisiä. 🙂 Se on itselläni suurin syy, miksi olen ajautunut käyttämään juuri Polaria.

Aktiivikäytössä minulla on A360, M430 ja M200 -mallit.

 

ULKOILMATREENI | KUNTOPIIRI KEHONPAINOLLA

 

Oheisen videon treenin voit tehdä seuraavasti:

 • Tee kuntopiiriä 10-16 kpl per liike.
 • Jokaisen liikesetin jälkeen 20-30 sek taukoa.
 • Tee 3-5 kierrosta.

 

Liikkeet:

 • Tasajalkahyppy 180-asteen käännöksellä
 • Lankkukävely ja punnerrus
 • Yhden jalan hyppy korokkeelle
 • Punnerrus ja ristikosketus (ristikkäinen kyynär ja polvi)
 • Tasahypyt puolelta toiselle

 

 

Simppeliä ja tehokasta!

Liikunnan iloa ystävät,
x Kipa

 

 

EDELLINEN KIRJOITUKSENI:

Intohimo | Jos haluat menestyä älä seuraa intohimoasi?

 

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTube – Bloglovin

 

*** Instagram: Coachingkira ***

instagram

<3

(Visited 650 times, 1 visits today)
kira

Instagram: coachingkira Snapchat: kipatiivola **** KTM Auktorisoitu Personal Trainer TrainerLab-kouluttaja Työhyvinvointivalmentaja Elämäntaidon valmentaja Ryhmäliikunnan ohjaaja Yrittäjä Bloggari

3 vastausta artikkeliin “Ulkoilmatreeni | Kuntopiiri kehonpainolla & FitFashion mun IG-viikko!”

 1. olis kiva jos saisi jatkossa myös tekstinä, oma kone tosi hidas ja helpompi seurata kun on paperille kirjoitettuna. muuten hyvä idea, vielä kun hki sää suosii. oma parveke toimii en halua julkisesti tullut niin paljon katseita. tosin töölölahti tuskin tulee kun siel kuntoilijoita muutenkin

  • Moikka ninna!

   Superhyvä! Siis tiedätkö yleensä olen kirjoittanut videon auki – nyt on ilmeisesti aurinko vienyt ajatukset. 😀😇

   Kiitos! Laitan liikkeet tekstiin! 🌺
   x Kipa

 2. Ulkotreeni on ihan parasta niin kauan kuin kelit vähänkin suosivat! Noita samoja hyppyjä teen itsekin, mutta bokseilla. No.. korkeimmalle eli 70 cm:lle boksille en yritä tehdä käännöksiä. Riittää kun siihen pääsee molemmilla, ja myös yhdellä jalalla. Nim. 158 cm.. eli jonkin verran saa ponnistaa. Nyt ”haaveena” on päästä tasajalkahypyllä 50 cm:n boksin yli 😀 Noita punnerrusharjoituksia voisi kyllä testata! Noita kehonpainoharjoituksia voisi ehkä soveltaa niinkin hulluilla paikoilla kuin leikkikentillä. Nykyään noita korkeita ”hämähäkinseittimäisiä” köysitelineitä on runsaasti. Olen piruuttani sellaiselle kiipeillyt ja koittanut siinä liikkua rohkeuden lisääntymsen ja toisaalta koordinaation paranemisen toivossa 😀
  https://aliisantarinakirja.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta