Tervetuloa Coachingkira-blogiini!

Coachingkira | Valmennus lähellä sydäntäni

Tuli tänään juteltua hyvä pätkä työhyvinvointivalmennuksessa asiakkaan kanssa siitä, kuinka reilu 5-kymppisen keho ei vaan ole sama, kuin ”silloin nuorena”. Totesin tähän, että näin se on myös 33-vuotiaan näkökulmasta: keho ei ole sama, kuin silloin ennen.

Me ihmiset olemme loistavia vertaamaan itseämme johonkin, mitä aikoinaan olimme. Olemme hyviä pohtimaan asioita, jotka ”silloin ennen” oli jotenkin vähän paremmin. Tämän muiston valossa olemme eri taitavia asettamaan itsellemme korkeita odotuksia esimerkiksi hyvinvointimme suhteen: emme halua aina päästää irti siitä entisestä, koska nykypäivä ei täytä odotuksiamme. Me emme täytä odotuksiamme.

Teen työtä hyvinvointivalmentajana, elämäntaidon valmentajana ja personal trainerina nimellä Coachingkira. Työ on hyvin keskustelevaa ja perustuu ihmisten kuunteluun. Kuulen paljon ihmisten sisäistä puhetta, eli puhetta, joka kohdistuu heihin itseensä.

Kuinka hyviä olemmekaan ruotimaan itseämme siitä, että emme (muka) tee tarpeeksi tai teemme (muka) liian vähän? Kuinka taitavasti painamme itseämme alas silloin, kun emme käyneetkään treenaamassa vaan olimmekin väsyneitä ja jäimme lepäämään? Kuinka vähän annammekaan itse itsellemme tukea silloin, kun sitä eniten tarvitsemme? Entä milloin viimeksi kiitin itseäni jostain?

Vastaus: erittäin hyviä. Todella taitavasti. Liian vähän. En muista.

 

Coachingkira | Mitä kaikkea minä teen?

Perustin Terveysblogin vuonna 2012, vaatimattomana tavoitteena parantaa maailmaa. Löydet sen verkosta www.terveysblogi.fi ja Facebookista. 🙂 Aluksi blogi oli puhdas harrastus, joskin viimeisen vuoden aikana olen aktivoitunut siinä hieman enemmän.

Osa tunnistaa minut sieltä, osa tunnistaa minut ryhmäliikuntamaailmasta ja -tapahtumista. Ryhmäliikunnassa ”esiinnyn” omalla nimelläni – PT-puolelta minut tunnetaan brändinimellä Coachingkira.

Osa tunnistaa minut hyvinvointiluennoilta ja osa erilaisista valmennuksista. Luentoja pidän useamman kuukaudessa, erityisesti mindfulnessiin, uneen & palautumiseen, liikunnan terveyshyötyihin, työhyvinvointiin ja omaan jaksamiseen, omien voimavarojen hallintaan sekä ajanhallintaan liittyen. Coachingkiralla esiinnytään. <3

Osa tunnistaa minut TrainerLabilta kouluttamasta liiketoimintaa ja markkinointia valmistuville personal trainereille.

Osan kanssa ehkä heitellään yläfemmoja ihan muuten vain, kostoksi. 🙂

Terveysblogi on ja pysyy tässä kaiken ohella. Olen innoissani siitä, että FitFashionilta kysyttiin kiinnostustani aloittaa bloggaaminen Coachingkira-nimellä täällä. Olen fiiliksissä! Täällä ajatuksenvirtaa tulee todennäköisesti olemaan enemmän Terveysblogin pysyessä hieman…asiallisempana. 😀

 

coachingkira
Kuva: Veera Kurittu

 

Kuka on Coachingkira?

Olen yksi heistä, joka omakohtaisten kokemusten kautta haluaa muistuttaa, että henkinen ja fyysinen terveys on kaiken a ja o eikä sitä tule ottaa itsestään selvänä.

Olen henkilö, joka aikoinaan oli taitava vaimentamaan kehonsa signaalit ja kuuntelemaan ulkonäkökeskeistä egoaan ja mieltään. En halunnut pysähtyä, sillä olisin joutunut kohtaamaan itseni.

Olen se, joka omilla korkeilla itseensä kohdistuvilla odotuksilla on saanut itsensä kolme kertaa uupumaan.

Olen eräs heistä, jotka useamman vuoden tekivät vastoin oman sydämensä ääntä ja vastoin omia arvojani.

Kuulun heihin, jotka jossain vaiheessa elämäänsä ovat kontrolloineet elämäänsä ja liikuntaa vain tajutakseen, etteivät ne todellakaan ole kontrollissa.

 

Coachingkira blogina

Blogissa #inhimillinenote tulee näkymään vahvasti, ja blogin tavoitteena on tarjota hyvinvoinnin kehittämiseksi konkreettisia keinoja sekä erityisesti ajatuksia arkesi keskelle. Ajatuksia ja aiheita, joita pysähdyn pohtimaan aika-ajoin.

Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan. Toivottavasti voimme yhdessä syventää itseemme kohdistuvaa lempeyttä, huolenpitoa ja kannustusta – sitä me kaikki tarvitsemme. Ei vain muilta, vaan erityisesti itseltämme. <3

Tästä se alkaa!

 

Mikäli teille tulee aihetoiveita tai mitä tahansa kommentoitavaa matkan aikana, just do it! Porukalla aina parempaa!

 

Hyvä vointeja kaikille!
<3 Kipa

 

Artikkelikuvat: Veera Kurittu

*** Seuraa minua ***

FacebookInstagramYouTubeBloglovin

<3

(Visited 2 345 times, 1 visits today)
kira

Instagram: coachingkira Snapchat: kipatiivola **** KTM Auktorisoitu Personal Trainer TrainerLab-kouluttaja Työhyvinvointivalmentaja Elämäntaidon valmentaja Ryhmäliikunnan ohjaaja Yrittäjä Bloggari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta