Ota iisii, elämä on liian siistii

Push play and go

Joskus sitä vaan täytyy saada mennä fiilispohjalta ja vaan olla. Hiljentää. Jopa pysähtyä. Koska elämä vaan on.

On niin helppoa vaan painaa menemään laput silmillä. Ikäänkuin ajatella, että mitä kovempaa menee sitä kovempaa pääsee. Eikä se, että jäisi edes pohtimaan mitä juuri tuli tehtyä ja saatua aikaan käy pienessä mielessäkään.

Katse on jo tulevassa ennen, kuin edeltävä juttu pääsee loppumaan.

Päivät vierivät ikään kuin levystä olisi laitettu play päälle eikä pausea paineta ennen levyn loppumista.

Push play and go. Go hard or go home.

 

ota iisii

Mutta kun et ole kone

Ai että. Tähän on niin helppo sortua! On niin helppo huijata itseään ja ajatella, että ”tämä vielä” ja ”enää tämä”. Sitten rauhoittuu. On niin helppo ajatella, että vähän väsyttää, mutta kyllä tätä vielä jaksaa. Simsalabim.

Tulee, tulee, jaksaa, jaksaa…ei välttämättä muuten jaksa!

Jos olisit valioluokan formulabilikka, pääsisit sitä kovempaa mitä kovempaa ajat. Jos olisit kone voisit ruksuttaa kovaa ja korkealta uupumatta. Mutta et ole auto, et ole kone. Olet se kuski aton penkillä, joka tajuaa, että mutkassa tulee hiljentää tai seinä tulee vastaan.

Jos olisit asia tai ilmiö, jolla ei olisi tunteita ei sinun tarvitsisi jäädä pohtimaan juuri thtyjä asioita. Et välittäisi, koska et osaisi välittää. Mutta koska olet ihminen sinulle on siunattu jalo taito osata välittää – ja siksi joskus tulee pysähtyminen. Mitäs sitä on taas tullutkaan tehtyä?

Jos olisit oraakkeli olisi tärkeää osata nähdä tulevaisuus. Sinulta kyseltäisiin varta vasten siitä. Todellisuudessa meidän ei tarvitse tietää tulevaisuutta: me luomme sitä itse.

Jos et koskaan pysähdy tässä hetkessä et voi tässä hetkessä tehdä niitä valintoja, jotka muokkaavat tulevaisuuttasi.

 

ota iisii

Ota iisii, koska elämä on liian siistii

Tänään on ollut oma hiljentymisen päivä. Olen hiljentänyt tahtia, mutta saanut silti huimasti aikaan. Olen vain tänään ottanut asenteen, että minä pystyn kaikkeen kyllä – ajallaan. Maailma pyörii kyllä, vaikka minä en. 😀

Aamulla kävin tekemässä aamutreenin, fiilispohjalta. Tein sitä, mitä minun teki mieli. Poljin spinning-pyörää, jonka jälkeen tein vähän toiminnallista harjoittelua.

Lähdin ajoissa tapaamiseen, niin sain säilytettyä ajatuksen kiireettömyyden tunnusta. Ajoin pyörällä Otaniemeen. Tuoksuttelin luontoa matkalla. Tapaaminen meni hyvin. Se koski alkusyksyllä alkavaa elämäntapamuutosvalmennusryhmää.

 

ota iisii

 

Odotan sitä innolla! <3

Tapaamisen jälkeen oivalsin tuon ihanan lämmittävän mollukan taivaalta ja huomasin olevani meren äärellä. Vieno merituuli nutturassa. Minun ei tarvinnut olla juuri missään sillä hetkellä, joten istuin rannan ääreen kivelle.

Ja nautin.

Suomen kesä on antanut tänään parastaan. Kiitos siitä!

Kotiin päästyäni tulin Allas Sea Poolille ja perustin Urban Officeni tänne useammaksi tunniksi ennen altaan kuvauskeikkaa. Olen saanut todella paljon aikaan ja ihan vain makuuasennosta! Elämä on ja nyt mä olen ihan rapu täällä. 😀

 

ota iisii

 

Elämä on tällä hetkellä just sellainen, kuin sen pitääkin olla. Kuin sen tuleekin olla. Eikä mitään muuta.

Push play for a while, then push pause.

 

Kerkiän myöhemmin sitten touhuamaan. Sinä myös.

 

Ihanaa aurinkoista päivää kaikille!
x Kipa

 

PS: Vielä tämän viikon kerkiät osallistua herkun korvike -arvontaan ja voittaa boksillisen Questbareja! <3

 

Edellinen kirjoitukseni:

Liikunnan ilo – paras ilo!

 

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTubeBloglovin

*** Instagram: Coachingkira ***

lihava pt

<3

(Visited 309 times, 1 visits today)
kira

Instagram: coachingkira Snapchat: kipatiivola **** KTM Auktorisoitu Personal Trainer TrainerLab-kouluttaja Työhyvinvointivalmentaja Elämäntaidon valmentaja Ryhmäliikunnan ohjaaja Yrittäjä Bloggari

2 vastausta artikkeliin “Ota iisii, elämä on liian siistii”

  1. Olipas ihana teksti! <3 Ihanaa, että viet eteenpäin myös tätä hiljentymisen sanomaa ja kehonkuuntelua, kaiken sen energisyyden vastapainoksi 🙂 Ihminen ei tosiaan ole kone. Tämä saattaa helposti aktiivisemmalta liikkujalta tai liikunnan parissa työskentelevältä unohtua!

    ~Heidi K.
    https://heidikinnunen.wordpress.com

    • Moikka Heidi! Kiitos kommentistasi. 🙂 Koen tämän aiheen todella tärkeäksi ja jopa vähän kestoaiheeksi muistuttaa ihmisiä tänä päivänä. 🙂 Käyn kurkkimassa blogiasi, iloista kesää! <3

      x Kipa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta