Muutosten vuosi 2017 | Kesähäät

Viime vuoden lopulla tuli juteltua monen kanssa siitä, että ensi vuodesta (2017) tulee hyvä. Eeppinen! Osa tutuistani tiesi sanoa, että vuodesta 2017 on povattu isojen muutosten vuotta. En tiedä miten muilla on lähtenyt vuosi käyntiin (toivottavasti hyvin!) ja kuinka kesä on alkanut, mutta kieltämättä kyllähän tähän vuoteen itselläni muutama muutos mahtuu.

Jotenkin sitä ei viime vuonna vielä oikein osannut oivaltaa, sillä ”siihen on niin pitkä aika”. Kunnes sitä tajuaa, että hitto – tässä mennään: tulossa ovat häät (kesähäät). Hääsuunnittelut ovat tyyliin koristeita vaille valmiit ja toinen iso muutos on koiranpentu, joka on kotiutumassa meille heinä-elokuussa.

 

häät

Kesähäät 2017 <3

Ne, jotka ovat Facebook-tuttujani tietävät, että en kauheasti huutele yksityisasioistani. Saatan joskus iloita siitä, kuinka oma työ on niin siistiä tai hehkuttaa sitä, että elämä on ihmeellistä ja opettavaista. Tai sitten fiilistelen jutskuja ihan muuten vaan.

Mutta yksityiselämääni jaan naamakirjassa tosi vähän, sillä mikä kertaalleen nettiin menee se siellä säilyy. (Tämä on muuten yksi seikka, jonka soisin ihmisten muistavan: kirjoitatpa mitä tahansa esim. Facebookissa se on sieltä löydettävissä. Kaikki tallentuu. Myös se, että aloitat kirjoittamaan kommenttikenttään jotain, pyyhitkin sen ja kirjoitat uutta tilalle…tallentuu.)

Tästä tietenkin voisi käydä keskusteluja tarkemminkin ja vaikka millä mitalla. Aihe kun on niin ajankohtainen.

Mutta yksi asia, mistä en juurikaan ole kertonut tai hehkuttanut julkisesti on häät. Siis omani. 😀 Enkä juurikaan ole avannut, miten häidemme suunnittelu etenee.

Onko muita, joilla on kesähäät tulossa? <3

 

häät

 

Häiden suunnittelu etenee todella kivasti, koska itselläni on ollut superhyvät tukijoukot. Äitini on haka kaikenlaisessa projektisuunnittelussa ja myönnän: näen punaista harvasen päivä siitä, kun ”äiti säätää”. Vaikka itselläni menee hermot enemmän, kuin usein, niin tiedän äitini haluavan vain parastani (ja puolisoni parasta) kyseiselle päivälle.

Häiden suunnitteluineen ovat yllättävän tarkkaa puuhaa! Tämä yllätti minut. itse olen suurien linjausten taituri enkä oikein jaksa keskittyä pikkudetaljien hiomiseen. Siksi on ihanaa, että tukijoukkoni jaksavat fiilata ja höylätä.

Kiitokset myös kaasolleni, Veronicalle, paras ystäväni. <3 Ilman häntä (ja puolisoani 😀 ) päivästä ei tulisi mitään. Tärkeä henkinen tuki.

Välillä on oikeasti tuntunut, että häät ovat isompi juttu vanhemmilleni ja ystävilleni, kuin mitä itselleni (ei tietenkään todellisuudessa ole näin – mainittakoon tämä, ettei tule väärinkäsityksiä). 😀

Olen nimittäin itse todella hetkessä eläjä: en juurikaan stressaa tässä vaiheessa hääpäivääni. Häät ovat (toivottavasti aurinkoisena) elokuun lauantaipäivänä ja tiedän, että perjantaina alkaa paniikki. ”Mitäs jos kompastun hameeseeni tai en osaa kävellä korkokengillä” -tyyppisiä hommeleita. Kesähäät kun kerta ovat, niin mitäs jos sataakin?

 

häät

 

Lauantaina ihan satavarmasti alkaa jännitys siitä, että mitäs jos on niin kuuma, että hikoilen koko ajan. Tai itken ja meikki menee. Sade kastelee juhlapaikan. Tukka ei pysy. Vierailla ei ole kivaa. Häissä on tylsää jne. En kuitenkaan ressaa näistä, sillä elän hetkessä enkä siksi vielä osaa panikoitua näistä.

Onko joku teistä vastaavista asioista huolehtivia ”paniikki-ihmisiä”? Miten olette handlanneet tunteen?

On muuten ihanaa, kuinka ystävät ja tutut fiilistelevät sitä, että olen menossa naimisiin. ”Oi, ihanaaaaaa”! On ihan superkiva, kun ihmiset ovat onnellisia puolestani. Syvä kiitos siitä kaikille, olette ihan mielettömiä! <3

Pienet ja intiimit kesähäät <3

Häistä ei tule turhan isot. Meitä on noin 65 henkeä, sillä halusimme häistä intiimit ja kutsua ydinporukan. Kyllä, pukukin on jo. 🙂 Ja ihana onkin! Ihan yhdellä kertaa se ei kuitenkaan onnistunut: löysin puvun, hankin sen ja kolmen viikon päästä totesin, että ei ole minun pukuni.

Tokaa pukuani kävin katsomassa Muotitalo Tyynelästä (Lavem) Mannerheimintiellä ja valikoima oli mieletön!

K ä s i t t ä m ä t t ö m ä n kivoja pukuja. Löysin omani sieltä ja nyt en voi odottaa, että sen saa laittaa päälle! Häät tulossa – pois alta!

Ja pakko muuten sanoa: kävin kahdessa liikkeessä (toinen oli Zazabella Manskulla) toinen mainittu Muotitalo Tyynelä. Palvelu Tyynelässä oli aivan käsittämätön! Myös itse yrittäjä-Tyynelä tuli meitä moikkaamaan. 🙂 Arvostan. Minua palveli 20-vuotias lukiota käyvä Fia. Ihan paras ja huikean ammattitaitoinen.

Häiden suunnittelu siis etenee oikein hyvin ja päivästä tulee sikaihana! Oikeastaan mikä enää puuttuu on ohjelman lyöminen lukkoon, kengät ja koristeet. Muutoin hommat alkaa olla hanskassa. Jatkossa voi olla, että jotain pikkukivaa ekstraa tulee tielle, mutta luotetaan prosessiin!

häät

Entä muiden häät?

Olisi ihana kuulla teiltä ajatuksia ja kokemuksia omista häistänne. Mikä jäi päällimmäisenä mieleen omista häistäsi? Oliko teillä sulhasen kanssa omaa tanssishow’ta, luitteko vihkivalat vai annoitteko homman papille, kirkkohäät vai muunlaiset häät jne.?

Alan itse päästä vähän jo tunnelmaan tässä fiilistelyssä, että antakaa palaa vaan! 😀

Ja onko kenelläkään muuten ollut ”morsiusneitona” koiraa? Vinkit otetaan vastaan siitä, miten pentukoira koulutetaan kävelemään alttaria pitkin sormusten kanssa a) syömättä sormuksia, b) tekemättä tarpeitaan käytävälle, c) eksymällä vieraiden rapsutettavaksi d) olemaan tekemättä ihan kaikkea muuta, kuin kävelemään luoksemme!

 

Näihin ja kuviin tunnelmiin niin sanotusti! Ihanaa viikkoa kaikille!
Kipa

 

 

Edellinen kirjoitukseni: 

Henkinen kasvu | Tytöstä naiseksi

 

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTubeBloglovin

*** Instagram: Coachingkira ***

lihava pt

<3

(Visited 1 216 times, 2 visits today)
kira

Instagram: coachingkira Snapchat: kipatiivola **** KTM Auktorisoitu Personal Trainer TrainerLab-kouluttaja Työhyvinvointivalmentaja Elämäntaidon valmentaja Ryhmäliikunnan ohjaaja Yrittäjä Bloggari

9 vastausta artikkeliin “Muutosten vuosi 2017 | Kesähäät”

 1. 💖💖 Voi iiiik! ONNEAAAA!!!!💖💖

  Kaikki menee hyvin ja meni miten meni niin ne ovat TEIDÄN häät ja saavat olla teidän näköiset 😊 pienistä kömmähdyksistäkin jää kivoja muistoja joten niitä turha arastella 😊 onnea vielä ja jättimäisiä haleja sinne😘😘

  • KIITOS, Ansuliiiii! <3 <3 <3 Alkaa kohta jo iskostua itsellenikin kyseinen asia. Häät. 😀

   Kiitos myös kannustavista sanoista. Meille tulee varmasti lämminhenkinen ja mukava päivä. Tärkeintä on läsnäolo ja kaikkien ihanien ihmisten hymyt ja silmät. 🙂

   Joo, kerätään kömmähdyksistä sitten oma check-listansa: 😀 😀 😀

   Toivottavasti sinulla on kaikki hienosti. <3 Kesä on täällä! Halaus!

 2. Aivan mahtavaa!!! Olen niin iloinen, että olet löytänyt erityisen rakkaan henkilön elämääsi. Onnea teille molemmille jo näin etukäteen!!!

 3. Oi, tuo aika oli niin ihanaa! Tykkäsin hirmuisesti omien häiden suunnittelusta ja kun kaikki oli hyvissä ajoin valmista, sain oikeastaan koko hääviikon nauttia rennolla meiningillä ❤
  Tänä vuonna meillä onkin 17.7.2017 7-vuotis hääpäivä, hih 😍
  Viime vuoden puolella sanoinkin että vuodesta 2017 tulee meidän onnen vuotemme ja niinhän tästä näyttäisi tulevan. Alkuvuodesta pitkään toivotusti vihdoin raskauduin ❤

  • 😍😍 Onpa kiva kuulla, Outi, että omien häiden suunnitteluaika oli ihanaa! Sitä jokseenkin on aina saanut sellaisen kuvan, että häiden suunnittelu on kaamea stressin aihe, mutkia tulee koko ajan matkaan ja tuntuu siltä, että suunnitelmat eivät pidä. 🤣🤣🤣

   …mutta siis tähän asti mennyt muutamaa episodia lukuunottamatta kivasti! ☺️

   Ja onnea jo etukäteen a) hääpäivästä ja b) äitiydestä! Onpa mieletöntä kyllä, ja olit viime lauantaina niin onnellisen ja hehkuvan oloinen. ❤️❤️❤️ Olen niiiin onnellinen puolestasi! Ihanaaaaaa!!

   • Voi kiitos!
    Mä silloin häitä suunnitellessa päätin hoitaa homman nauttien ja aloitin toooosi hyvissä ajoin niin ei tarvinnut stressata. Häissä tuskin kaikki menee suunnitellusti ainakin jos on tehnyt tosi tarkkoja suunnitelmia ja se on hyvä tiedostaa. Asenteestahan paljon moni asia on kiinni. Siispä stressitöntä ja mukavaa suunnitteluaikaa teille 😘

    • <3 <3 <3 Tosi hyvä! Ja sama täällä: ollaan aika ajoissa aloitettu ja nyt on enää muutamaan silausta vailla koko touhu. 🙂

     Kiitos, ihanaa viikkoa sulle ja vielä kaikkea hyvää & ihanuutta raskausaikaasi! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta